آلبرت بروکس بیشتر به خاطر کمدین و بازیگر بودن شهرت دارد و شاید شناختهشده ترین نقش او، صداپیشگی مارلین در فیلم Finding Nemo باشد. با معرفی فیلم های آلبرت بروکس همراه باشید.
7. The Muse (1999)
اگرچه The Muse کمترین جذابیت را در بین تمام فیلم هایی دارد که آلبرت بروکس ساخته است، اما مطمئناً تماشایی است. این اثر یک داستان بدیع و تا حدودی جالب دارد، و به داستان یک فیلمنامه نویس ناموفق (با بازی بروکس) که به دنبال الهام گرفتن برای خروج از وضع ننوشتن خود است. وقتی یکی از دوستانش میگوید که میتواند او را با یک الهه موسیقی واقعی – نوعی که در اساطیر یونان یافت میشود – در تماس قرار دهد تا به او الهام بخشد، شخصیت بروکس از این فرصت نهایت استفاده را می برد.
آنچه در ادامه فیلم رخ میدهد یک کمدی تا حدودی قدیمی و با پیچشهای داستانی خفیف اما خارق العاده است. این اثر با همهی اینها، در میان فیلم های آلبرت بروکس رتبه آخر را دارد.
6. Looking for Comedy in the Muslim World (2005)
در حالی که عنوان فیلم ممکن است کمی تحریک آمیز به نظر برسد، اما اگر به دنبال کمدی در جهان اسلام می گردیم، این اثر فیلمی است که به طرز شگفت انگیزی ملایم است. و جنبه های طنزش بسیار کمتر از آنچه است که آلبرت بروکس در فیلم های قبلی خود به آن شهرت داشت.
در خلاصه داستان فیلم آمده است که بروکس توسط دولت ایالات متحده به هند (و به طور خلاصه پاکستان) فرستاده می شود تا بفهمد چه چیزی باعث خنده پیروان اسلام می شود، همه این کارها با این امید انجام می شود که این امر باعث بهبود روابط بین ایالات متحده و کشورهای مسلمان شود.
5. Mother (1996)
Mother محصول سال 1996 را نباید با فیلم وحشتناک دارن آرونوفسکی محصول 2017 به نام Mother!، و همچنین نباید با فیلم بونگ جون هو به نام Mother در سال 2009 اشتباه گرفت. مادر اثر آلبرت بروکس داستانی دربارهی نویسندهای میانسال دارد که چیزی جز شکست و ناکامی در زندگی خود تجربه نمی کند. او در نهایت با مادرش به خانه برمی گردد، و امیدوار است که بتواند زندگیاش را به روی روال بیندازد.
دبی رینولدز نیز در نقش مادر بسیار خوب است، او و بروکس دارای پویایی والدین/فرزند قابل باوری هستند که فیلم بدون آن کاملا شکست می خورد. این اثر از بهترین فیلم های آلبرت بروکس است.
4. Lost in America (1985)
چهار فیلم برتر آلبرت بروکس، چهار فیلم اولی هستند که او ساخته است. و فیلم Lost in America سومین فیلم او بود، این فیلم به خوبی با آثار کمدی کلاسیک او مطابقت دارد. داستان این فیلم بسیار ساده است، و به یک زوج موفق و در عین حال ناراضی در لس آنجلس می پردازد که تصمیم می گیرند که می خواهند زندگی خود را به طرز چشمگیری تغییر دهند. و بنابراین شغل خود را رها کرده و به زندگی مانند زندگی شخصیت های اصلی فیلم Easy Rider اثر سال 1969 می پردازند… در حالی که ظاهراً پایان آن فیلم را نادیده می گیرند.
این فیلم که تنها 91 دقیقه طول می کشد و تنها دو شخصیت اصلی را در خود دارد، فیلمی بسیار ناب است، و دقیقا همین موضوع باعث می شود که به اثری تماشایی و سرگرمکننده بدل شود. این فیلم نگاهی خنده دار و روشنگرانه به زندگی در دهه 1980 به ظاهر مرفه در آمریکا است، و اگرچه خنده دارترین یا هوشمندانه ترین فیلم بروکس نیست، اما هنوز یکی از بهترین فیلم های وی است.
3. Defending Your Life (1991)
از میان هفت فیلمی که آلبرت بروکس نوشته، کارگردانی و بازی کرده است، Defending Your Life شاید بلندپروازانهترین فیلم او باشد. این اثر داستان یک مدیر تبلیغاتی را دنبال می کند که پس از مرگ در یک تصادف رانندگی ناگهانی خود را در مکانی به نام شهر قضاوت می بیند و متوجه می شود که قرار است برای زندگی ای که گذرانده است مورد قضاوت قرار گیرد. اگر او شایسته تشخیص داده شود، از شهر قضاوت میرود و اگر شکست بخورد، به زمین بازگردانده میشود تا تناسخ پیدا کند.
فراتر از دست و پنجه نرم کردن با مضامین مربوط به زندگی، مرگ، و امکان زندگی پس از مرگ، Defending Your Life یک عاشقانه است، زیرا شخصیت بروکس عاشق شخص دیگری می شود که در حال مورد قضاوت قرار گرفتن است.
2. Modern Romance (1981)
با وجود اینکه اثری کمدی و رمانتیک است، Modern Romance نوعی فیلم در مورد عشق است که به هیچ عنوان برای یک قرار شبانه با معشوقتان مناسب نیست. داستان، فیلمی را دنبال می کند که یک تدوینگر فیلم از دوست دخترش جدا می شود و سپس از تصمیمش پشیمان می شود و – با جزئیاتی غیر قابل تسلیم – فراز و نشیب های زندگی خود را پس از جدایی به تصویر می کشد و اینکه چگونه با این ایده که ممکن است زندگی خود را از مسیر خارج کرده باشد کنار می آید.
این اثر عمدتاً به لطف شخصیت اصلی و روان رنجوری های مختلف او، یک فیلم ناراحت کننده است.
1. Real Life (1979)
اولین کارگردانی آلبرت بروکس همچنان بهترین و خلاقانه ترین فیلم اوست. فیلم مورد بحث Real Life است و بدون شک یکی از دستکم گرفتهشدهترین و غیرقابل توضیحترین فیلمهای آیندهنگر دهه خود است. بروکس نسخهای برجسته از خودش را بازی میکند. داستان درباره او است که پروژهای را آغاز میکند که شامل فیلمبرداری از خانوادهای است که در حال انجام زندگی روزمره خود هستند.
این فیلم سال ها جلوتر از زمان خود بود، تحسین برانگیز است، و به این ترتیب، خنده دارترین، تفکربرانگیزترین و در کل بهترین فیلم بروکس است.
منبع: Collider