۱۰ انیمه با قهرمان‌های خیلی زیاد

وجود خیل عظیمی از قهرمانان انیمه‌ای، هم برای سازندگان و هم برای طرفدارانی که در حال تماشای آن هستند یک چالش محسوب می‌شود.
Anime Heros

معمولا انیمه ها شخصیت‌های زیادی دارند که در طول سفر شخصیت اصلی او را حمایت می‌کنند. اما برخی از انیمه ها نه تنها شخصیت‌های زیادی دارند، بلکه این شخصیت‌ها خود قهرمانان اصلی داستان محسوب می‌شوند. حتی اگر یک قهرمان اصلی وجود داشته باشد که داستان حول محور آن باشد، این قهرمانان پشتیبان به همان اندازه اهمیت دارند و کاهی اوقات داستان را نجات می‌دهند.

فصل پاییز نزدیک است اما در این فاصله کم می‌توانید چندین انیمه خوب و سرگرم‌کننده ببینید، پس اگر علاقمند هستید از این مقاله دیدن کنید! ۱۰ انیمه که تا شروع پاییز می‌توانید ببینید

این موضوع چالشی برای سازندگان است که چگونه چنین حجم وسیعی از شخصیت‌ها را متعادل کنند. از سوی دیگر چنین موضوعی در برخی اوقات هم برای سازندگان موفقیت‌های بزرگی کسب کرده و هم برای طرفداران لذت‌بخش بوده.

۱۰/۱۰

Danganronpa

دانگانرونپا بر اساس بازی‌های ویدیویی با همین نام، حول محور گروهی از دانش‌آموزان دبیرستانی است که برای زنده ماندن در یک راز قتل پیچیده تلاش می‌کنند. این گروه شانزده نفره قرار است بدون اینکه دستگیر شوند یکدیگر را بکشند تا جانشان را نجات بدهند.

ایده این انیمه بسیار درخشان است. با وجود تنها ۱۳ قسمت، زمان کافی برای بررسی درست هر شخصیت وجود ندارد. برخی از شخصیت‌ها جای توسعه و گسترش کمی داشتند.

۹/۱۰

Fairy Tale

انیمه فیری تیل

انیمه خوش‌ساخت فیری‌تیل بخاطر داستان جذاب، مبارزات هیجان‌انگیز و چند شخصیت نمادین مورد توجه طرفداران قرار گرفت. با توجه به دنیای بزرگی که این سری دارد، طبیعی است که شخصیت‌های قهرمان بسیاری وارد داستان شوند. اما برخی طرفداران به این قضیه خرده می‌گیرند.

بسیاری از این شخصیت‌ها سطح بودند و چیزی به داستان اضافه نمی‌کردند. بنابراین وقتی وارد داستان می‌شدند برای بینندگان ناامیدکننده بود.

۸/۱۰

Detective Conan

انیمه کونان

کارآگاه کونان (که با نام پرونده بسته شد هم شناخته می‌شود) از زمان شروع کار خود در اواخر دهه نود، بیش از هزار قسمت دارد و به تدریج قهرمانان متعدی را برای کمک به نابغه داستان در حل جرم و جنایات وارد داستان می‌کند. با وجود مشکلات فراوان در ایجاد تعادل بین شخصیت‌های جدید و ارائه ایده‌های نو برای گسترش شخصیت‌ها، کارآگاه کونان باز هم شخصیت‌های بیشتری را به فهرست خود اضافه می‌کند.

کسانی که دوست دارند از نظر فکری به چالش کشیده شوند، طرفداران این سری هستند. طرفداران این انیمه به حجم بالای جزئیات از جمله گسترش شخصیت‌ها اهمیتی نمی‌دهند. هر چند تماشای این سریال برای همه لذت‌بخش نخواهد بود.

۷/۱۰

Legend of The Galactic Heroes

انیمه گینگا

برای مجموعه‌ای با محوریت یک جنگ بزرگ در سراسر کهکشان، جای تعجبی ندارد که افسانه قهرمانان کهکشانی اطلاعات زیادی برای بینندگان داشته باشد، از جمله گروه بزرگی از شخصیت‌ها که رشته‌ها جنگ را به دست دارند. این مجموعه دارای چند OVA، چند فیلم و یک فصل می‌باشد.

بینندگان پس از درک جزئیات این جهان، باید با تک تک شخصیت‌ها نیز آشنا شوند. این مجموعه تاکید بسیاری بر دیالوگ دارد.

۶/۱۰

Naruto Shippuden

انیمه ناروتو شیپودن

بخش اول فرنچایز ناروتو یک جهان باز را به نمایش گذاشتکه توسط قهرمانان متعددش، و در درجه اول کونوا ۱۱ رهبری می‌شد. اگرچه تمرکز اصلی همیشه روی تیم ۷ است، اما تعادل قابل توجهی بین شخصیت‌ها وجود ندارد. با پخش ناروتو شیپودن قهرمانان بیش از پیش به این سمت سوق داده می‌شوند.

انتظاراتی از یک سریال با قهرمانان زیاد می‌رود که ناروتو شیپودن این انتظارات را برآورده نکرده. قهرمانان زیادی وارد داستان شده بودند و نمی‌توانستند همینطوری کنارشان بگذارند.

۵/۱۰

Assassination Classroom

انیمه کلاس آدمکشی

در حالی که کلاس آدمکشی بخاطر صحنه‌های کمدی و شگفت‌انگیزش تحسین می‌شود، یکی از گلایه‌های اصلی که از این انیمه می‌شود، تعداد شخصیت‌های ناامیدکننده است. اگرچه ایده یک کلاس پر از دانش‌آمور نوجوان که هر تلاشی برای کشتن معلم خود میکنند، در میان مفاهیم توطئه برجسته است، اما اجرای این موضوع با تعدادی از شخصیت‌ها کم است.

از میان تمام ۲۸ دانش آموز کلاس، تنها به تعداد کمی از آنها پرداخته می‌شود. با چنین مفهوم جالبی، این انیمه پتانسیل‌های بالایی داشت، اما کسانی که به دنبال شخصیت‌های متعادل‌تری هستند بهتر است این داستان را از مانگا دنبال کنند.

۴/۱۰

My Hero Academia

انیمه مای هیرو آکادمیا

زمانی که فصل اول آکادمی قهرمانانه من کار خود را به پایان رساند، هیاهوی زیادی برای شخصیت‌های مختلف به راه افتاد، چرا که سازندگان در ابتدا کار خوبی برای بالا بردن پتانسیل شخصیت‌های خاص انجام دادند.

اندکی پس از آرک فستیوال ورزشی، مسیر مجموعه به هم ریخت. سازندگان تلاش کردند تا به هر یک از اعضای کلاس A-1 فرصتی برای درخشش بدهند، اما این مسئله باعث شد تا صبر طرفداران برای جذاب شدن مجموعه لبریز شود. این موضوع در اواخر فصل پنجم کمتر و سبب بهبود انیمه شد.

۳/۱۰

JoJo’s Bizarre Adventure

انیمه جوجو

فرنچایز انیمه ماجراجویی عجیب جوجو روش منحصربه‌فردی برای داستان‌سرایی دارد. هر فصل داستان یک عضو متفاوت از از خاندان جوستار را دنبال می‌کند که برای حفظ صلح در جهان با شر مبارزه می‌کنند.

با پیشرفت داستان، بیننده باید جزئیات فصل‌های گذشته را در ذهن داشته باشد و این مستلزم به خاطر سپردن سفرهای قهرمانان مختلف است. شاید این موضوع کیفیت اثر را بالا ببرد، اما هر بیننده‌ای بری این چالش آماده نخواهد بود.

۲/۱۰

Attack on Titan

انیمه اتک آن تایتان

زمانی که این سری برای اولین بار پخش شد، حمله به تایتان بخاطر تبدیل شدن به انیمه‌ای با بیشترین آمار کشتار مشهور شد. در دنیایی که قدرتمندترین دشمنان، تایتان‌ها و منابع جنگی کمی برای مبارزه با آنها وجود دارد، کاملا منطقی است که قهرمانان زیاد دوام نیاورند.

البته بری از شخصیت‌ها در طول سری زنده می‌مانند اما این بدان معنا نیست که شخصیت‌های جدید معرفی نمی‌شوند. به هر شخصیتی در این مجموعه توجه ویژه‌ای می‌شود و انصاف و تعادل در برقراری ارتباط با شخصیت‌ها رعایت می‌شود.

۱/۱۰

Tokyo Revengers

سفر در زمان موضوعی دشوار برای داستان‌سرایی است. سازندگان باید تعادل درستی از سادگی را در عین مفاهمین پیچیده پشت سفر در زمان پیدا کنند که حتی اگر به درستی انجام شود، باز هم دنبال کردن آن سخت خواهد بود.

هر چند که طرح توکیو ریونجرز با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شد، اما عقب و جلو رفتن بین گذشته و حال می‌تواند به خودی خود گیچ‌کننده باشد.

منبع: CBR

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =