با پایان یافتن سریال کبرا کای، بهانهای به دستمان افتاد تا به رتبهبندی و معرفی فیلم های کاراته کید بپردازیم. با مووی 21 همراه باشید.
مطلب مرتبط: تریلر سریال Cobra Kai فصل ششم
5. The Next Karate Kid (1994)
این اثر اولین تلاش برای دادن چهره ای جدید به این فرنچایز، و تنها اثر از این مجموعه است که نقش اصلی آن یک زن است. داستان به آقای میاگی (پت موریتا) می پردازد که سعی می کند اسرار کاراته را به جولی پیرس (هیلاری سوانک)، نوه سرکش یکی از همرزمان ارتشی خود بیاموزد. نتیجه نیز چیزی نیست جز یک فیلم درهم و برهم. این اثر در میان فیلم های کاراته کید در رتبه آخر قرار دارد.
4. The Karate Kid Part III (1989)
اگر بتوان درسی از The Karate Kid Part III گرفت، این است که میلیونرها وقت آزاد زیادی دارند. کارگردان اثر، جان جی آویلدسن، و رابرت مارک کامن، نویسنده اثر، در خداحافظی با این مجموعه، کبرا کای و سنسی جان کریس را برای طرح انتقام گیج کنندهای که توسط تری سیلور، همرزم ارتشیِ ثروتمند کریس از ویتنام رهبری می شد، بازگرداندند. تری پس از اطلاع از شکست دوستش در مسابقات قهرمانی All Valley و متعاقباً از بین رفتن دوجوی خود، خود را وقف بازگشت به دانیل لاروسو می کند. برنامه او این است که قهرمان کاراته، مایک بارنز (شان کانان) را برای شکست دادن لاروسو در مسابقات بعدی استخدام کند. اما، اول، او شاگرد آقای میاگی را متقاعد می کند که زیر نظر او درس بخواند تا بتواند … حرکات جنگی جدید را به او بیاموزد؟
3. The Karate Kid Part II (1986)
در مورد The Karate Kid Part II چیزهای زیادی برای دوست نداشتن وجود دارد، اما چیزهای زیادی برای دوست داشتن هم وجود دارد. فیلم دوم این فرنچایز درباره دنیل لاروسو نیست، بلکه درباره آقای میاگی است. آقای میاگی پس از اطلاع از مرگ قریبالوقوع پدرش، به روستای خود در اوکیناوا سفر میکند، جایی که قبل از جنگ، در آن زنی را دوست داشت و بهترین دوستش در آن روستا به رقیبش تبدیل شده بود. او از آنجا فرار کرده بود. این فیلم داستانی تکان دهنده در مورد بیهودگی کینه ها، عدم امکان فرار از گذشته و بی رحمانه ترین جنبه های زندگی است.
2. The Karate Kid (2010)
هنگامی که جزئیات مربوط به بازسازی کاراته کید شروع به آشکار شدن کرد، بسیاری از طرفداران با این کشف که این فیلم اصلاً حول هنر کاراته نیست، بلکه یک هنر رزمی کاملاً متفاوت است، خشمگین شدند. فیلم The Karate Kid محصول سال 2010، به نویسندگی کریستوفر مورفی و کارگردانی هارالد زوارت، به قهرمان داستان خود می پردازد که از خود دفاع کند و قدرت درونی خود را از طریق هنر هزاره چینی کونگ فو پیدا کند.
به غیر از یک دیالوگ که به سرعت از آن رد میشود، فیلم هیچ اشاره ای به کاراته نمی کند. این انتخاب مطمئناً ارتباط زیادی با حفظ ارتباط فیلم با یک برند شناخته شده داشت، اما در نهایت بیشتر از اینکه فایده ای داشته باشد ضرر داشت و توجه منفی زیادی را به فیلم جلب کرد. با این حال، برخلاف همه نقدها، The Karate Kid در واقع یک بازسازی بسیار خوب است که به روح فیلم اصلی وفادار است. این اثر در رتبه دوم فیلم های کاراته کید قرار می گیرد.
1. The Karate Kid (1984)
کمتر از یک دهه پس از برنده شدن جایزه اسکار برای راکی، جان جی آویلدسن با اثری سرگرم کننده، شیرین و هیجان انگیز درباره پسری که یاد می گیرد برای خود ایستادگی کند و دوست جدیدی در غیرمنتظره ترین مکان ها پیدا می کند، به عرصهی فیلم های ورزشی بازگشت.
کاراته کید یک داستان کاملاً قابل درک دارد: دنیل لاروسو به همراه مادرش به لس آنجلس نقل مکان می کند. او و مادرش توسط گروهی از نوجوانان جاهل مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. دنیل توسط سرایدار ساختمانش، مردی ژاپنی، کاراته یاد می گیرد. این اثر از بهترین فیلم های عصر حاضر می باشد.
منبع: Collider