روند پیشرفت بیماری بروس ویلیس ادامه دارد؛ بروس دچار زوال عقل شده است

بیماری بروس ویلیس

پس از اینکه خانواده بروس ویلیس در مارس 2022 اعلام کردند که این بازیگر 67 ساله مبتلا به آفازی است و از بازیگری کناره‌گیری می‌کند، اکنون وضعیت او به زوال عقل پیشانی-گیجگاهی تبدیل شده است.

بیماری بروس ویلیس

بیانیه خانواده بروس

طبق اخبار هالیوود مووی 21 خانواده وی روز پنجشنبه بیانیه ای در مورد آخرین وضعیت بیماری بروس ویلیس منتشر کردند.

از زمانی که تشخیص آفازی بروس را در بهار 2022 اعلام کردیم. بیماری بروس پیشرفت کرده است و اکنون تشخیص دقیق‌تری داریم: دمانس فرونتومپورال (معروف به FTD). متأسفانه چالش های ارتباطی تنها یکی از علائم بیماری است که بروس با آن مواجه است. خانواده او در بیانیه‌ای در وب‌سایت انجمن فرونتوتمپورال نوشت: «در حالی که این دردناک است. اما بالاخره یک تشخیص واضح باعث آرامش می‌شود.»

به عنوان یک خانواده، می‌خواستیم از این فرصت استفاده کرده و از همه شما برای ابراز عشق و محبت برای بروس در ده ماه گذشته تشکر کنیم. سخاوت روحی شما بسیار زیاد بوده است و ما از این بابت بی نهایت سپاسگزاریم. برای مهربانی شما، و چون می دانیم که بروس را به اندازه ما دوست دارید، می خواستیم به شما یکسری اطلاعات راجع به بیماری بروس بدهیم.

 

بیماری FTD 

FTD یک بیماری بی‌رحمانه است که بسیاری از ما هرگز نام آن را نشنیده‌ایم و هر کسی می تواند به آن مبتلا شود. برای افراد زیر 60 سال، FTD شایع ترین شکل زوال عقل است و از آنجایی که تشخیص آن می تواند سال ها طول بکشد، FTD احتمالاً بسیار بیشتر از آنچه می دانیم شایع است. امروزه هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد. واقعیتی که امیدواریم بتوان آن را در سال های آینده تغییر داد. با پیشرفت وضعیت بروس، ما امیدواریم که تحقیقات بیشتری در زمینه درمان این این بیماری انجام شود.

خانواده ما فقط یک خانواده است که یک فرد مبتلا به FTD دارد. اما افراد زیادی هستند که با این مشکلات سر و کار دارند. ما آنها را تشویق می‌کنیم تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیاورند. با انجمن های مختلف در ارتباط باشند. حتی افرادی که با چنین بیکاری سر و کار ندارند و هیچ تجربه شخصی با FTD نداشته اند هم توصیه می کنیم به گسترش تحقیقات در این زمینه کمک نمایند.

بیماری بروس ویلیس

پست فرزند بروس

رومر ویلیس نیز این خبر را به همراه عکسی از پدرش در اینستاگرام به اشتراک گذاشت.

دمانس فرونتوتمپورال که اغلب در سنین پایین‌تر از سایر انواع زوال عقل تشخیص داده می‌شود. می‌تواند با تغییرات شخصیتی، مشکل گفتار و اختلال حرکتی مشخص شود. طبق گفته کلینیک مایو این عامل 10 تا 20 درصد از همه تشخیص‌های زوال عقل است.

حرفه بازیگری ویلیس در اوایل دهه 1980 با بازی در فیلم هایی مانند “حکم”، “قرار کور” و “غروب آفتاب” آغاز شد. در سال 1985، حرفه او با بازی در مقابل سیبیل شپرد در سریال ABC “Moonlighting” و بازی نمادین او در نقش ستاره اکشن جان مک‌کلین در سال 1988 در “Die Hard” رونق گرفت. او علاوه بر بازی در چهار دنباله «جان سخت»، نوبت‌های به یادماندنی در «داستان خمیری»، «12 میمون»، «عنصر پنجم»، «حس ششم»، «آرماگدون» و غیره داشته است.

در طول 40 سال بازیگری وی فیلم های ویلیس بیش از 5 میلیارد دلار در سراسر جهان فروش داشته اند. او پنج بار نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب (برنده یکی برای «مهتابی») و سه جایزه امی (برنده یک جایزه برای «مهتاب» و دیگری برای نقش مهمان «دوستان» شده است. در چند سال گذشته، او تنها در مجموعه‌ای از فیلم‌ها ظاهر شده است. آخرین نقش اصلی او در فیلم «بروکلین بدون مادر» در سال 2019 و فیلم «شامالان» ام نایت شامالان «Glass» بود. در پایان وضعیت بیماری بروس ویلیس به گونه ای است که دیگر توان بازی درفیلم ها را به او نمی دهد و متاسفانه دیگر شاهد حضور این بازیگر توانا در فیلم های اکشن هالیوودی نخواهیم بود.

 

منبع Variety

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 12 =