۱۰ کارتون برتر شبکه نیکلودئون بر اساس رتبه IMDB

به گفته سایت IMDB، برای بسیاری از افراد، کارتون‌های شبکه نیک احساسی نوستالژی را القا می‌کنند.
کارتون های نیک

نیکلودئون از دیرباز یکی از بزرگترین شبکه‌های کارتون برای کودکان بوده. این موضوع تا حدی بخاطر ترکیب عالی فیلمنامه‌نویسی آنها در طول سالیان دراز است. خوب یا بد، نیکتونز به تعریف انیمیشن خالق‌محور در تلویزیون آمریکا کمک کرد.

اگر به دنیای انیمه‌ها نیز علاقه دارید، پیشنهاد من به شما این است که نگاهی به برچسب انیمه در سایت بیندازید!

بعضی کارتون ها یک سر و گردن از باقی آثار بالاتر قرار دارند. برخی از آنها بهترین سرگرمی برای کودکان محسوب می‌شود. چه در آثار کوتاه و چه در آثار اکشن، نیکلودئون می‌داند چگونه کودکان و حتی بزرگسالان را سرگرم کند.

۱۰/۱۰

The Fairly Oddparents (7.2)

The Fairly Oddparents یکی از طولانی‌ترین کارتون های نیکلودئون بود. داستان در مورد پسری به نام تیم ترنر بود که پس از اینکه به دنیای دیگری پا می‌گذارد، ماجراهای جدیدی برایش پیش می‌آید.

این سریال بیش از یک دهه با نتایج متفاوتی همراه بود. فصل‌های ابتدایی در زمان استیو مارمل بسیار خوب بودند و حتی زمانی که اسکات فلیس وظیفه نویسندگی را بر عهده داشت داستان هنوز لذت‌بخش بود. اما با اضاه شدن شخصیت‌های دیگر، متاسفانه داستان پیچیده‌تر و انیمیشن خسته‌کننده شد.

۹/۱۰

Doug (7.4)

داگ یکی از اولین کارتون های نیک بود. داستان درباره داگ فونی بود، پسر دوازده ساله‌ای که به تازگی به همراه خانواده‌اش به بلفینگتون نقل مکان کرده بود. این اثر قبل از پخش در دیزنی، برای چهار فصل در نیکلودئون پخش شد.

این سریال به عزت نفس، روابط عاشقانه و قلدری می‌پرداخت. شخصیت‌ها جذاب بودند. این کارتون راه را برای آثار دیگر باز کرد.

۸/۱۰

Rugrats (7.5)

روگراتز یکی دیگر از اولین کارتون‌های نیکلودئون است. این اثر در مورد نوزادانی است که به ماجراجویی می‌پردازند در حالی که والدینشان متوجه نیستند. این سریال پس از چند شب پخش، به یکی از بزرگترین موفقیت های این شبکه در دهه نود تبدیل شد.

سبک انیمیشن های خشن و موسیقی های متفاوت به جذابیت آن افزود. این سری برای چندین سال تبدیل به برنامه پرچمدار نیک شد. این انیمه با وجود افت‌هایی که داشت، حتی تا آخرین فصل هم چیزی برای ارائه داشت.

۷/۱۰

The Ren and Stimpy Show

این کارتون باز هم یکی دیگر از اولین آثار نیکتون بود. درباره دو دست فرضی بود که هوای هم ر داشتند. این سری آنقدری شوت بود که عملا از سیاره‌ای دیگر آمده بود و شوخی‌های زیادی در خود جای داده.

با اخراج سازنده، این اثر ضربه خورد. این برنامه بزرگسالان را هم به خود جذب می‌کرد و طنز تلخی در خود جا داده بود.

۶/۱۰

Hey Arnold! (7.6)

هی آرنولد! در سال ۱۹۹۶ به نمایش در آمد و همان سبک و سباق زندگی داگ را دنبال کرد. این اثر در مورد کودکی به نام آرنولد بود که در یک شهر بزرگ زندگی می‌کرد. و یکی از خاطره‌انگیزترین آثار زمان خود بود.

هی آرنولد! بخاطر لحظات احساسی و حتی افسرده‌کننده‌اش مشهور شد. این اثر نقطه مناسب برای به دست آوردن دل مخاطبان در تمام سنین را می‌دانست. می‌دانست که چگونه آنها را بخنداند و بگریاند.

۵/۱۰

Rocko’s Modern Life (7.9)

زندگی مدرن روکو در مورد ک والایی بود که به تنهایی زندگی می‌کرد و با دنیایی رو به رشد سر و کار داشت. این اثر هر روز به شکلی ظاهر می‌شد که کودکان و بزرگسالان هر دو می‌توانستند با آن ارتباط برقرار کنند.

این کارتون نمونه‌ای آثاری است که به گونه‌ای ساخته شده تا مخاطب چاره‌ای جز سرگرم شدن نداشته باشد.

۴ از ۱۰

Spongebob Squarepants (8.2)

باب اسفنجی شلوار مکعبی در سال ۱۹۹۹ شروع به پخش کرد و به یک موفقیت بزرگ تبدیل شد. اسفنج زرد داستان ما در سراسر جهان طرفدارانی در تمام سنین دارد. حتی با وجود چندین سال که از زمان آغاز پخشش می‌گذرد، هنوز هم در حال پیشرفت است.

باب اسفنجی حکم یک ماشین پولساز را برای نیکلودئون دارد. او برای نیکلودئون مانند میکی ماوس برای دیزنی است. بهترین راه برای توصیف این اثر فستیوالی است که زیر آب جریان دارد و با شخصیت‌های مختلفی همراه است.

۳/۱۰

Legend of Korra (8.4)

افسانه کورا در سال به عنوان دنباله‌ای بر اثر تحسین‌شده آواتار: آخرین بادافزار به نمایش درآمد. در این اثر، از یک آواتار جدید رونمایی می‌شود که در شهر جمهوری زندگی می‌کند؛ مرکزی که توسط آنگ در طول سال‌های بزرگسالی‌اش ساخته شده است. این سریال از برخی جهات لنگ می‌زد اما در مجموعه باز هم لذت‌بخش بود.

خود آواتار کورا هم از نظر قدرت و هم از نظر شخصیت‌پردازی، از شخصیت قوی‌ای برخوردار بود. تماشای هم‌پیمانانش هم لذت‌بخش است. برخی از شرورهای این سری نیز عالی بودند.

۲/۱۰

Invader Zim (8.4)

اینویدر زیم در سال ۲۰۰۱ به نمایش درآمد و به سرعت مورد توجه قرار گرفت. دنیای عجیب و غریب اینویدر زیم الهام‌بخش نوجوانان بسیاری بود. این اثر یک موجود فضایی که سعی دارد برای اثبات خود به زمین حمله کند.

۱/۱۰

Avatar: the Last Airbender (9.3)

آواتار: آخرین بادافزار یک مثال عالی از کارهایی است که می‌توان از بهترین آثار دنیا شمرد.این سریال در سال ۲۰۰۵ به نمایش درآمد و بلافاصله توجه همه را به خود جلب کرد. این کارتون به عنوان یک شبه‌انیمه شناخته می‌شود. کسانی که آن را دیده‎‌اند آن را یکی از بهترین کارتون‌های تمام ادوار می‌دانند.

داستان سفر آنگ و گروهش برای نجات دنیا بسیار جذاب است. شخصیت‌های کاتارا و زوکو در طول سریال بسیار رشد می‌کنند.

منبع: CBR

آخرین مطالب

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =