رتبه‌بندی بهترین فیلم های جان هیوز

بهترین فیلم های جان هیوز

در حالی که برخی از شوخی‌ها و محتوای فیلم‌های او بر خلاف استانداردهای مدرن است، نمی‌توان انکار کرد که تفکرات جان هیوز در مورد نوجوانی و شادی‌ها و دردهای بزرگ‌شدن به آثار جاودانه تبدیل شده است. در اینجا به معرفی بهترین فیلم های جان هیوز، چه به عنوان نویسنده و چه در مقام کارگردان، می پردازیم.

7. Sixteen Candles (1984)

Sixteen Candles (1984) از بهترین فیلم های جان هیوز

وقتی والدین سامانتا شانزدهمین سالگرد تولد او را فراموش می کنند، او مصمم می شود که اوقات خوبی را سپری کند و با وجود آنها به زندگی شیرین شانزده‌سالگی رویایی خود دست یابد. در طول مسیر، تعامل او با گیک (آنتونی مایکل هال) به مضامینی اشاره می‌کند که هیوز بعداً در آثار بعدی خود به مقبولیت این مسائل در میان گروه‌های اجتماعی نوجوان می پردازد.

از اولین باری که هیوز بر صندلی کارگردانی نشست، بلافاصله مشخص شد که این کارگردان قرار است به عنوان یک فیلمساز چطور آدمی باشد. در این فیلم او دیالوگ‌های تک خطی، داستان عاشقانه‌ی شیرین، افکاری در مورد بزرگ شدن، و طنز دلخراشی را به مخاطب نشان می دهد. این اثر با آنکه از دیگر آثار او کمی ضعیف‌تر است، اما یکی از بهترین فیلم های جان هیوز به شمار می آید.

6. She’s Having a Baby (1988)

She's Having a Baby از بهترین فیلم های جان هیوز

این فیلم در بین فیلم های جان هیوز، جواهری است که بسیار از چیزی که لایقش است، کمتر به آن پردا‌خته شد‌ه. این اثر توصیفی از آن چیزی است که حتی ازدواج های خوب در سال های اولیه خود می توانند باشند. این پرتره از زندگی خانگی ممکن است برای برخی جذاب به نظر برسد، زیرا سکانس‌های فانتزی جذاب و صحنه‌های دراماتیک در بطن داستان خود دارد. این اثر از بهترین فیلم های جان هیوز است.

5. Pretty in Pink (1986)

Pretty in Pink (1986) از بهترین فیلم های جان هیوز

در حالی که هیوز Pretty in Pink را کارگردانی نکرده‌ است، اما این فیلم نیز از قدرت جادویی آثار او مستثنی نیست. این فیلم که می توان آن را مضمونی نو از داستان قدیمی سیندرلا دانست، داستان یک مثلث عشقی را روایت می کند. سکانس ها و دیالوگ ها و همگی ویژگی های اثر، این فیلم را زیبا و جذاب سا‌خته‌اند.

4. Planes, Trains and Automobiles (1987)

Planes, Trains and Automobiles از بهترین فیلم های جان هیوز

هواپیماها، قطارها و اتومبیل‌ها اوج حساسیت های کمدی جان هیوز است. نیل (استیو مارتین) که در راه بازگشت به خانه برای روز شکرگزاری است، با یک دوست جدید سرخوش (جان کندی) مواجه می شود. هیوز نویسندگی و کارگردانی این اثر زیبا را برعهده دا‌شته.

کندی در این فیلم خوش می‌درخشد و جای خود را در دل مخاطبان باز می کند. هیوز یک سخنرانی نمادین برای کندی می نویسد که به شخصیت مارتین یادآوری می کند که او یک فرد واقعی و با احساسات است، نه صرفاً یک کهن الگوی کمدی. این اثر یکی از بهترین فیلم های جان هیوز است.

3. Home Alone (1990)

Home Alone (1990) از بهترین فیلم های جان هیوز

کوین مک کالیستر (مکاولی کالکین) از خانواده‌اش متنفر است، خانواده‌ای که در طول کریسمس برای رفتن به تعطیلات عجله داشتند، او را تنها در خانه ترک کرده‌اند. او باید یاد بگیرد که قبل از شب کریسمس بزرگ شود. زمانی که چند دزد قصد سرقت از خانه او را دارند، او باید جلوی به سرقت ر‌فتن خانه‌اش را گر‌فته و به این دزدها یک درس حسابی بدهد. تنها در خانه نه تنها یکی از بهترین و نوستالژی ترین فیلم ها در بین سینمادوستان است، بلکه یکی از بهترین فیلم های جان هیوز نیز به حساب می آید.

مطلب مرتبط: معروف‌ترین کاراکتر های کریسمس

2. Ferris Bueller’s Day Off (1986)

Ferris Bueller’s Day Off از  بهترین فیلم های جان هیوز

فریس، نوجوانی با اعتماد به نفس یک سیاستمدار، تصمیم می گیرد روزی مدرسه را بپیچاند و آن روز را برای کامرون و دوست دخترش اسلون (میا سارا) به یادماندنی بسازد. برخلاف بسیاری از دیگر فیلم‌های دبیرستانیِ هیوز، «فریس» ساخته متیو برودریک باحال‌ترین اثر او در این باره است. هیوز از طریق شیطنت‌های خود به مخاطبان نوجوانش می‌گوید که اگر جرات رها کردن چیزهای کوچک را داشته باشند، می‌توانند سیستم های بزرگ را شکست دهند و در مقابل قدرت بایستند.

1. The Breakfast Club (1985)

The Breakfast Club از بهترین فیلم های جان هیوز

این فیلم داستان پنج بچه از گوشه‌کنار یک دبیرستان را که دور هم جمع می‌شوند روایت می کند. همین موضوع ساده این اثر را به یک داستان کلاسیک افسانه‌ای تبدیل کر‌ده است. مانند بسیاری از آثار هیوز، برخی از عناصر وجود دارند که به مزاق مدرن‌ها خوش نمی‌آیند، و بسیاری موافقند که درهم تنیدگی‌های رمانتیک فیلم، در بهترین حالت، بدترین عناصر آن هستند.

مطلب مرتبط: رتبه‌بندی بهترین فیلم های سال ۱۹۸۵

این فیلم که هیوز هم کارگردانی و هم نویسندگی آن را برعهده دا‌شته است، یکی از بهترین فیلم های او به حساب می آید. این اثر دیالوگ های آموزنده و داستان مفهومی و زیبایی دارد که به هر کسی پیشنهاد می شود حداقل یک بار آن را ببیند.

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 11 =